logo

Maria Elisson Eklund

Maria Elison Eklund

Boka tid:

Tel: 070-926 79 91

Maria Elisson Eklund

leg.naprapat – lic.fys tränare-golf – lic.sports medicine therapist

Inriktning

Jag arbetar med både privatpersoner och företag samt med de flesta försäkringsbolag.

Min behandling innefattar specifik manuell behandling som kombineras med rehabiliterande /förebyggande träning.

Jag utformar individuella träningsprogram och arbetar som medicinsk personlig tränare för individer med skador och besvär som behöver specifik rehabträning. Jag har även kompetens inom akupunktur och elmedicin.

Jag arbetar mycket med idrottsmedicin och skador och träning för golf.Jag har en lång erfarenhet av skador inom golf,löpning,längdåkning,fotboll,handboll,alpint mm.

För dig som är intresserad av att veta mer om din fysiska förmåga för golf, så utför jag tester för fysisk kapacitet hos golfspelare.Jag har bred erfarenhet av flera områden som fystränare,fysisk testning och medicinsk support för tex. golfproffs, elitjuniorer och många ”vanliga”golfspelare.Jag ansvarar för gruppträning för golfare-GolfFys i Sickla, för fler starka och skadefria golfspelare.

Bakgrund/Utbildning

Legitimerad naprapat sedan 1994. Kontinuerliga vidareutbildningar inom idrottsmedicin, akupunktur, utbildningar inom rehab och funktionell träning. Certifierad sports medicine therapist. Olika utbildningar inom specifik träning och test för golfspelare. TPICerifierad inom GolfFys och Golfmedicin: Golf Fitness Instructor Level 3, Golf Medical Professional Level 3 samt Golf Strength Coach.Medlem i Svenska Naprapatförbundet,Svensk förening för Fysisk aktivitet och Idrottsmedicin.

Mer om mig

Driver fysgruppträningspass -GolfFys i Sickla-vinterträning för golfspelare.För fler starka och skadefria golfspelare.

Läs mer på min egen hemsida