Aktiv hälsa

David Englund

E-postadress Skriv ut PDF

DSC_0091_opt1Leg. naprapat, personlig tränare

Arbetar med manuella behandlingsmetoder som till exempel massage, triggerpunktsbehandling, manipulation och stretch.

Specialitet, sätt att jobba:
Arbetar till en stor del traditionellt som naprapat med manuella behandlingsmetoder som till exempel massage, triggerpunktsbehandling, manipulation och stretch. En stor del av mitt sätt att hjälpa dem som kommer till mig är att kombinera behandling med träning. Mitt mål är att hjälpa kunderna att förebygga framtida besvär genom träning för att bli starkare, rörligare samt att bli mer funktionellt fungerande på egen hand.

Bakgrund/Utbildning:
Legitimerad Naprapat
Certifierad CrossFit instruktör.
Personlig Tränare via flera instanser
Ett flertal utbildningar inom KettleBells och olympiska lyft

Mer om mig:
Jag har haft ett stort träningsintresse sedan tidigt 90-tal, med rötterna inom handboll och boxning, och på senare år mest egen fysträning. Tränar CroosFit vilket jag även tävlar inom.
Jag har varit verksam inom träning och hälsa sedan 2003 då jag påbörjade min naprapatutbildning. Arbetar även som personlig tränare på CrossFit Nordic gym vid Odenplan.

Boka tid hos mig:

Tel: 070-9309587

Aktiv hälsakliniken | Marcusplatsen 7, plan 4 | Sickla | www.aktivhalsakliniken.se